Adatvédelmi irányelvek

Kik vagyunk

A weboldal címe: http://www.csak-tudat.hu és http://www.csaktudat.hu

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Személyes adatokat nem kérünk, nem gyűjtünk és nem tárolunk Önről, amikor a honlapunkra látogat

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Ha e-mailt küld nekünk…


Az Ön döntése, hogy e-mailben küldött megjegyzéseivel vagy kérdéseivel együtt személyes adatokat is megad-e nekünk. Ezt az információt semmilyen célra nem használjuk fel. 

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kapcsolati adatok

Automatikusan gyűjtjük és tároljuk az ún. domain nevet (.hu, .com, .edu, stb.), ahonnan Ön az internetre lép, a honlapunkra lépés dátumát és idejét, valamint annak az oldalnak (pl. böngészőprogram, vagy egy hozzánk irányító honlap) az Internet címét, ahonnan Ön honlapunkat elérte. Ezt az információt arra használjuk, hogy számláljuk a honlapunk különböző oldalaira látogatókat, s hogy minél hasznosabbá tegyük honlapunkat a további látogatók számára.